Νάνα Παπαδάκη: "Νίκη, απόψε στο πάρτι"

papadaki nanaH ηθοποιός, σκηνοθέτις και συγγραφέας Νάνα Παπαδάκη (’90) και η ηθοποιός και σκηνοθέτις Ρούλα Πατεράκη ενώνουν τις δυνάμεις τους πάνω σε ένα έργο που γράφτηκε και ερμηνεύτηκε από μια ηθοποιό, και μάλιστα βραβεύτηκε. Πρόκειται για το «Πάρτι στο σπίτι της Ελισάβετ Π» της Νίκης Τριανταφυλλίδη, της ηθοποιού που πέθανε το 2013 με μια σημαντική παρακαταθήκη στο ελληνικό θέατρο.
Σε αυτό το έργο μία γυναίκα, η Victory of the Rose, κάνει την ανασκόπηση της εσωτερικής της ζωής μέσα από τρεις μεταμορφώσεις (Ελισάβετ, Μαξίμ, Αλίκη). Στην σημερινή, νέα του εκδοχή, η Ρούλα Πατεράκη υπογράφει τη δραματουργική μεταγραφή του έργου και την προσαρμογή του για ένα πρόσωπο επί σκηνής. Το νέο αυτό έργο – μονόλογος έχει τον τίτλο «Νίκη, απόψε στο πάρτι» και πρωταγωνιστεί η Νάνα Παπαδάκη.Δραματουργική μεταγραφή – Σκηνοθεσία: Ρούλα Πατεράκη.
Τοποθεσία: Θέατρο Φούρνος (Μαυρομιχάλη 168, Αθήνα) Τηλ.: 21 0646 0748
Πρεμιέρα: Σάββατο 14 Μαΐου στις 21.00 Παραστάσεις: Σάββατο και Κυριακή, στις 21.00
(μέχρι Κυριακή 5/6). Τιμές εισιτηρίων: 12 € (ολόκληρο), 10 € (άνω των 65 ετών), 8 € (φοιτητικό), 5 € (άνεργοι, ατέλειες).
Περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονική προπώληση...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Νικόλαος-Ιωάννης Κοσκινάς (96)

Ο Νικόλαος-Ιωάννης Κοσκινάς είναι επίκουρος καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο τη Γερμανική Λογοτεχνία. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και αποφοίτησε από την Γερμανικ [ ... ]