Αλεξάνδρα Μητσοτάκη: "ALPHA MISSION ΔELOS"

mitsotaki alexandra 3Με αφορμή την εκδήλωση της "ALPHA MISSION ΔELOS" στις 30 Μαΐου 2022 στην Δήλο μας έστειλε η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη ένα πολύ ενδιαφέρον video από την εκδήλωση του Ιουνίου 2021. Η πρωτοβουλία αυτή, που στην πραγματικότητα πρόκειται για μία αποστολή, έχει σαν στόχο να συνδυάσει τα δυνατά σημεία της Μυθολογίας, της Τέχνης και της Διαστημικής Τεχνολογίας για την Αναγέννηση του Πλανήτη μας.

Εφέτος, στις 30 Μαΐου, αυτή η συλλογική πρωτοβουλία ξεκινά επίσημα με την Ορχήστρα Νέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης να εκτελεί στη Δήλο τις «[αβέβαιες] Τέσσερις Εποχές». Πρόκειται για μία αλγοριθμική ανασύνθεση του «Φθινοπώρου» του Βιβάλντι, που αναπτύχθηκε από συνθέτες, μουσικούς, επιστήμονες του κλίματος και υπολογιστών χρησιμοποιώντας προβλέψεις γεωχωρικού κλίματος για το 2050, και απεικονίζει το πώς θα μπορούσε να είναι ένας μελλοντικός κόσμος, εάν δεν αναστρέψουμε την απώλεια βιοποικιλότητας μέχρι το 2030.

Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από το ARTE και θα προβληθεί σε μεγάλες οθόνες σε πολλές τοποθεσίες σε όλη την Ευρώπη.

Δείτε το video...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Λίζα Μπόταση (63) (1945-2021)

Η Ελισσάβετ Μπόταση γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1963. Σπούδεσε στην Σχολή Βακαλό με υποτροφία και ακαολούθως έκανε κεραμική στο εργαστήριο τη [ ... ]