Διπλή ανάπλαση Βοτανικού και Λεωφόρου Αλεξάνδρας

psaltis vassilis 1Ένας "δικός" μας, ο Βασίλης Ψάλτης, με την ιδιότητα του διεθύνοντος συμβούλου της Alpha Bank, υπέγραψε από κοινού με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, τον Παναγιώτη Μαλακατέ και τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη την διπλή ανάπλαση προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Τις συμβάσεις με τις οποίες η Διπλή Ανάπλαση του Βοτανικού και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, περνά στη δεύτερη φάση, υπέγραψαν σήμερα στο Δημαρχείο Αθηνών, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ κ. Παναγιώτης Μαλακατές, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ Γιάννης Αλαφούζος και ο CEO της Alpha Bank  εκ μέρους της ΑΕΠ Ελαιώνα, Βασίλης Ψάλτης, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων.

Δείτε το άρθρο του skai.gr...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Daria Dascha Zazirei (99)

Η Δαρεία Ντάσα Τσατσιράι γεννήθηκε στην Μόσχα από Λιθουανό / Ουκρανό πατέρα και Ελληνορωσσίδα μητέρα. Έκανε master σε graphic design My name is Daria Zazirei. I was born in Moscow, Russia to a Lithuania [ ... ]