Ανθή Φουντά: “ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ” στο Θέατρο Χώρος

founta anthiΗ ηθοποιός και ερευνήτρια θεμάτων δραματουργίας και διδακτικής θεατρικών παραστάσεων Ανθή Φουντά (2008) συμμετέχει, ως σκηνοθέτις και ως ηθοποιός, στο έργο ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ του Αργύρη Χιόνη.

Θέατρο Χώρος (Πραβίου 6-8, Βοτανικός)
Πέμπτη 26 - Κυριακή 29 Μαϊου 2022
Πέμπτη 2 - Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Το “Μήνυμα” του Αργύρη Χιόνη θα παρουσιαστεί από την ομάδα APUS στο θέατρο Χώρος για 8 παραστάσεις.

Μετά από μια επιτυχημένη σειρά παραστάσεων στο θέατρο Φούρνος, η φάρσα του Αργύρη Χιόνη, «Το μήνυμα», από την ομάδα APUS σε σκηνοθεσία Ανθής Φουντά, επιστρέφει από τις 26 Μαϊου και για 8 παραστάσεις στο θέατρο Χώρος

Λίγα λόγια για το έργο:

Το έργο είναι ένα από τα τρία και μοναδικά θεατρικά κείμενα που έγραψε ο Αργύρης Χιόνης την περίοδο 1971-1973. Σύμφωνα με τον ίδιο, έμπνευση για το «Μήνυμα» αποτέλεσε το έργο του Franco Sacchetti, Ιταλού συγγραφέα της Αναγέννησης, στο οποίο εντόπισε πρώιμα ψήγματα του θεάτρου του παραλόγου και ειδικότερα ομοιότητες με το έργο «Περιμένοντας τον Γκοντό», του Μπέκετ.
Μια υπαρξιακή φάρσα με σαφείς επιρροές από το θέατρο του παραλόγου. Μια ευρηματική και βαθιά ανθρώπινη παράσταση που χωρά ολόκληρη στα αυστηρά όρια ενός σκηνικού που μοιάζει βγαλμένο από ξύλινο παιχνίδι-γρίφο.

Περισσότερα...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Η Αγαλιανή Μπόμπου αποφοίτησε από την Σχολή το 1972. Είναι πρόεδρος του SEEEL, (Σύλλογος Ελλήνων Επιστημόνων Ελβετίας, Association of Greek Academics in Switzerland, Verein Griechischer Akademiker in der Sc [ ... ]