Σωτήρης Τσόγκας: συνεχίζονται 28 Ιουν - 1 Σεπ 2022 “ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ”

tsongas sotΓια λίγες ακόμη παραστάσεις, κάτω από τον «ίσκιο» της Ακρόπολης, σε έναν όμορφο, ιστορικό κήπο ανάμεσα σε μπουκαμβίλιες και τριανταφυλλιές στην καρδιά της Πλάκας, το θέατρο Πρόβα με τον Σωτήρη Τσόγκα (απόφοιτος 1969, γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και διευθυντής του θεάτρου Πρόβα) και τη Μαίρη Ραζή συνεχίζουν, συμμετέχοντας στον εορτασμό του έτους Καμπανέλλη, την παράσταση «Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού». Μία σπαρταριστή αποκαλυπτική σάτιρα του Ιάκωβου Καμπανέλλη, σε σκηνοθεσία του Παντελή Παπαδόπουλου.

Από την Τρίτη 28 Ιουνίου μέχρι την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο στεγάζεται στο κτήριο που είναι γνωστό ως «Οικία Κλεάνθους» ή «Παληό Πανεπιστήμιo», ένα από τα ελάχιστα σωζόμενα κτήρια της προ-οθωνικής περιόδου. Θόλου 5, Αθήνα.

Περισσότερα...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Γιάννης Οικονόμου (67)

Ο Ιωάννης Οικονόμου γεννήθηκε το 1950 και απεφοίτησε από την Σχολή το 1967. Σπούδασε οικονομικές και πολιτικές επιστήμες στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ως σ [ ... ]