Οικονομική Επιθεώρηση Αύγουστος 2022

economia apr 2022Κυκλοφόρησε το τεύχος του Αυγούστου 2022 της Οικονομικής Επιθεώρησης με θέμα "Οδύσσειας συνέχεια για την ελληνική οικονομία".

Τον Αύγουστο η ελληνική οικονομία συμπληρώνει 4 χρόνια από την ολοκλήρωση του 3ου Μνημονίου και εξέρχεται από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας. Πλέον τα… νησιά των Μνημονίων ανήκουν στο παρελθόν αλλά τα νερά στα οποία πλέει κάθε άλλο παρά γαλήνια είναι. Τους επόμενους μήνες η «απόλυτη καταιγίδα» απειλεί να πλήξει την παγκόσμια οικονομία. Πώς βρίσκει το ελληνικό «σκάφος» η συγκυρία αυτή; Υπάρχει κάποιο θετικό αποτύπωμα από την περίοδο των Μνημονίων; Αναζητώντας απαντήσεις απευθυνθήκαμε στον επικεφαλής της Επιτροπής Σοφών που συγκρότησε η κυβέρνηση για την ανάκαμψη της Οικονομίας, Χριστόφορο Πισσαρίδη, στον επικεφαλής του γραφείου του ΔΝΤ στην Ελλάδα την περίοδο 2010-13, Μπομπ Τραα και στον συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, Φραγκίσκο Κουτεντάκη.

Περισσότερα...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Η Δάφνη Λουκά γεννήθηκε το 1976 στη Βιέννη, φοίτησε στο γερμανικό τμήμα της Σχολής από το 1982 έως το 1995 (δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο) και μιλάει 4 γλώσσες. Είναι κάτοχο [ ... ]