Αυθεντικός Μαραθώνιος 12-13 Νοεμβρίου 2022

marathon authenticΑπό την Γερμανική Σχολή Αθηνών εκδόθηκε μια προσκληση για την συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο αλλά και στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρωνστις 12 και 13 Νοεμβρίου:

Αγαπητοί/-ές φίλοι/-ες,

είναι γεγονός ότι ο COVID-19 δημιούργησε τα τελευταία χρόνια μία αίσθηση ανασφάλειας σε πολλούς τομείς, ένας από τους οποίους είναι φυσικά και οι δρομικές δραστηριότητες.

Εμείς προσπαθούμε, με αισιοδοξία, να ξαναβρούμε τον ενθουσιασμό και τη χαρά της συμμετοχής σε αυτές τις δραστηριότητες που μας χαρίζουν αξέχαστες στιγμές!

Στη διοργάνωση θα εφαρμοστούν φυσικά οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η μαζική συμμετοχή μελών της κοινότητας του σχολείου μας σε μία κοινή αθλητική δραστηριότητα ήταν πάντα ο στόχος που προσπαθούμε να επιτύχουμε. Όλοι οι φορείς της σχολικής κοινότητας, δηλ. οι μαθητές και οι μαθήτριες, οι γονείς, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό, οι απόφοιτοι, και οι φίλοι της DSA καλούνται να ξαναζήσουν υπέροχες στιγμές μέσα από μία τόσο σημαντική διοργάνωση.

Την 12η και 13η Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν λοιπόν, οι αγώνες στα πλαίσια της «Ημέρας του Αυθεντικού Μαραθωνίου»!

Η ομάδα Deutsche Schule Athen – Running Team δημιουργήθηκε πριν από δέκα χρόνια. Τα μέλη της ομάδας μας κάνουν την προσωπική τους υπέρβαση. Θα χαρούμε πολύ να τρέξετε πάλι ή για πρώτη φορά μαζί μας. Να βάλετε τον αθλητισμό στην καθημερινότητά σας, να ζήσετε (ή να ξαναζήσετε) στιγμές μοναδικές που μόνο ο αθλητισμός προσφέρει.

Ο χορηγός μας, για όγδοη χρονιά, είναι η εταιρία Novο Nordisk (www.novonordisk.com) που είναι η μεγαλύτερη παραγωγός ινσουλίνης παγκοσμίως. Τρέχουμε ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας για το τεράστιο πρόβλημα που λέγεται διαβήτης. Το σύνθημά μας: we run to change diabetes

Γενικές πληροφορίες

Σύμφωνα με το τρέχον πρωτόκολλο, δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2022, έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης COVID-19, έως και την ημέρα του αγώνα.

Οι αγώνες του «Αυθεντικού Μαραθωνίου» πραγματοποιούνται σε δύο μέρες. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου ο αγώνας των 10 χλμ. και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου οι αγώνες των 5 χλμ. και του Μαραθωνίου.

Το βασικό πακέτο δεν υπάρχει πλέον στις επιλογές μας. Υπάρχει μόνο το ενισχυμένο.

Η συνδρομή συμμετοχής είναι η ακόλουθη :

Δρόμος 5 χλμ.: ενήλικες 25 Ευρώ

μαθητές/-ήτριες Δωρεάν

Δρόμος 10 χλμ.: μαθητές/-ήτριες και ενήλικες 30 Ευρώ

Μαραθώνιος : (Μόνο για ενήλικες) 40 Ευρώ

Πληροφορίες για το περιεχόμενο των πακέτων μπορείτε να βρείτε στην ακόλουθη ιστοσελίδα : www.athensauthenticmarathon.gr.

Δυνατότητα προπονήσεων όλο το χρόνο, κάθε Σάββατο 9.00΄ στο άλσος Συγγρού (συνάντηση στο χώρο στάθμευσης).

Οι γονείς θα μεριμνήσουν για τη μεταφορά των παιδιών τους την ημέρα του αγώνα.

Η Σχολή δε φέρει καμία ευθύνη για τους συμμετέχοντες.

Η διαδικασία εγγραφής που θα πρέπει να ακολουθήσετε, είναι η ακόλουθη:

1. Απαντάτε στο ηλεκτρονικό μήνυμα που έχετε λάβει, όπου δηλώνετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή σε κάποιο αγώνα, αναφέροντας τα ακόλουθα: ονοματεπώνυμο και σχέση με τη Σχολή (γονιός, μαθητής/-ήτρια, καθηγητής/-ήτρια, διοικητικό προσωπικό Γερμανικής, απόφοιτος, φίλος/-η). Στο ίδιο mail επισυνάπτετε το πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης COVID-19.

2. Λαμβάνετε από εμάς στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, έναν κωδικό. Στο σύνδεσμο running-team.dsathen.gr (δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τίποτε άλλο, όπως www. κλπ.) θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την εγγραφή σας. Καταχωρείτε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, η οποία είναι το Username και φυσικά τον κωδικό τον οποίο θα σας έχουμε στείλει. Ο κωδικός είναι απόλυτα προσωπικός και αντιστοιχεί αποκλειστικά σε έναν αθλητή!!

3. Η συμπλήρωση των στοιχείων στη δήλωση συμμετοχής έχει και υποχρεωτικά πεδία, τα οποία πρέπει να συμπληρώσετε για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή. Στην υποχρεωτική συμπλήρωση ανήκουν φυσικά και οι συγκαταθέσεις για τα προσωπικά δεδομένα.

4. Η πληρωμή θα πραγματοποιείται επίσης ηλεκτρονικά στο λογαριασμό :

IBAN: GR 4901401100110002002000634 της ALPHA BANK (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ).

Στην αιτιολογία κατάθεσης να αναγράφεται (υποχρεωτικά) το Ονοματεπώνυμο και ο κωδικός του αθλητή.

Τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον καταθέτη.

5. Ολοκληρωμένη θεωρείται η εγγραφή μόνο εάν έχει γίνει η καταβολή του ποσού που απαιτείται.

6. Οι εγγραφές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022.

7. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι να εξαντληθούν οι συμμετοχές που έχουν τεθεί στη διάθεση της ομάδας μας.

Χρήστος Κωνσταντινίδης

Υπεύθυνος Deutsche Schule Athen – Running Team,