Οικονομική Επιθεώρηση Οκτώβριος 2022

economia oct 2022Κυκλοφόρησε το τεύχος του Οκτωβρίου 2022 της Οικονομικής Επιθεώρησης με θέμα "Τα αγκάθια ενός πολύ δύσκολου χειμώνα".

Κύμα ακρίβειας σαρώνει τις οικονομίες σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Οι καταναλωτές βλέπουν την αγοραστική τους δύναμη να μειώνεται και ζητούν αυξήσεις στους μισθούς, ενώ οι κεντρικές τράπεζες ξεκίνησαν ήδη επιθετικές αυξήσεις επιτοκίων. Απειλούνται εύθραυστες πολιτικές και οικονομικές ισορροπίες, η ανατροπή των οποίων θα μπορούσε να επηρεάσει από την έκβαση των μαχών στην Ουκρανία μέχρι τις εξελίξεις στο «μέτωπο» της περιβαλλοντικής κρίσης. Σε αυτό το διεθνές περιβάλλον, η ελληνική οικονομία εισέρχεται σε ένα φθινόπωρο που προμηνύεται δύσκολο. Την άποψή τους για τη συγκυρία καταθέτουν στην Οικονομική οι Γιώργος Αργείτης, Νίκος Βέττας, Γιώργος Καρανίκας, Αναστάσιος Καπνοπώλης, Αντώνης Ζαΐρης, Γιώργος Καββαθάς και Παναγιώτα Καλαποθαράκου.

Περισσότερα...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Νίκος Αποστολόπουλος (66)

Ο Νικόλαος Αποστολόπουλος γεννήθηκε το 1948 στην Αθήνα. Μεταξύ 1961 και 1966 φοίτησε στη Γερμανική Σχολή Αθηνών. Άφησε την Αθήνα το 1967 λίγο πριν τη Δικτατορία και πήγε στο [ ... ]