Η Λένα Κιτσοπούλου στο Θέατρο Σφενδόνη

kitsopoulou2Το έργο “Τα Νέα μου είναι σαρωτικά“ της γνωστής συγγραφέως και ηθοποιού Λένας Κιτσοπούλου (’89), σε σύλληψη και σκηνοθεσία της ίδιας, ανεβαίνει στο θέατρο Σφενδόνη, Μακρή 4, Αθήνα 117 42 στάση μετρό Ακρόπολις. Πρεμιέρα την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου – θα παίζεται κάθε εβδομάδα από Πέμπτη έως Κυριακή, τελευταία παράσταση: Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Σημειώνεται ότι τα εισιτήρια για τις πρώτες 4 παραστάσεις έχουν εξαντληθεί.

Τα νέα είναι πραγματικά σαρωτικά αυτή την εποχή, παιδιά, θα καταργηθεί η μεσαία τάξη, ακούτε, θα καταργηθεί η μεσαία τάξη, παιδιά, θα κόβεται το ρεύμα, θα ακριβαίνουν τα πάντα, θα έρθει φτώχεια, θα γίνονται πολλά σίριαλ μυθοπλασίας, θα ανέβει η μυθοπλασία, παιδιά, θα γίνονται καλά πράγματα στην τηλεόραση, η Αθήνα, παιδιά, θα είναι ούρμπαν, θα είναι φιούζιον, έχει έρθει η εποχή της αποδόμησης του μαμαδίστικου φαγητού, έρχονται θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα, ακούτε τι γίνεται; Θα σωθεί η Κυψέλη, θα σωθεί, όλοι θα σωθούμε αρκεί να μιλάμε, αρκεί να ποστάρουμε, παιδιά, (και τα λοιπά)

Περισσότερα...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Κατερίνα Μητραλέξη (74)

Η Κατερίνα Μητραλέξη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956 και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1974. Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία, Κλασική Αρχαιολογία και Αρχαία Ιστορία στο Πανεπισ [ ... ]