Παιδική Κακοποίηση: Πρόληψη - Ασφάλεια - Δικαιώματα

idryma laskaridi paidiki kaokopoiisi 1Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 στις 18.οο στην Ιστορική Βιβλιοθήκη ΙΑΛ και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Κακοποίησης (19/11) και την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού (20/11), ο Τομεας Ψυχικής Υγείας του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση σε συνεργασία με το Online Safety 4 Schools της Μεγάλης Βρετανίας, με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Jonathan Taylor (MSc), ειδικό σε θέματα ασφάλειας και προστασίας των παιδιών στο διαδίκτυο.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο εκπροσώπος της UNICEF στην Ελλάδα, κ. Luciano Calestini, ενώ η Δρ Γιούλη Μπαλίκου, Ψυχολόγος, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια και επιστημονική συνεργάτιδα του Ιδρύματος, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα ΑΝ Αναγνωρίζω-Αντιδρώ-Αντιμετωπίζω, που υλοποιεί το Ίδρυμα από το 2021.

Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής.
Στην εκδήλωση θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση.
Για τους ενδιαφερόμενους εκτός Αθηνών, θα υπάρξει δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.
Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, Πραξιτέλους 169, Πειραιάς 185 35, τηλ 216 9003704 email: info@laskaridisfoundation.org


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Μάρκο Στρύκερ (88*)

Ο Marco-Erich-Theo Struecker γεννήθηκε στο Αμβούργο στις 7 Δεκεμβρίου 1970. Σχολείο πήγε το 1980 στο Heilwig Gymnasium στο Αμβούργο, μετακόμισε στην Αθήνα το 1982 και φοίτησε στη Σχολή από το 1 [ ... ]