Η Δανάη Παπαματθαίου – Matschke στο Μέγαρο

papamathaiou matscke danaiΟ κύκλος Έλληνες σολίστ στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, μας συστήνει τη νέα, ανερχόμενη γενιά ελλήνων μουσικών και μας παρουσιάζει καταξιωμένους σολίστ σε έργα μουσικής δωματίου. Στις 17/1 έχει προγραμματιστεί το ρεσιτάλ των Δανάης Παπαματθαίου-Μάτσκε (βιολί) Kerstin Feltz (βιολοντσέλο) και Uwe Matschke (πιάνο) με έργα για τρίο με πιάνο.

Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στη σκηνή με την εξαιρετική βιολοντσελίστα, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Graz, Kerstin Feltz και τον πιανίστα Uwe Matschke / Ούβε Μάτσκε για να ερμηνεύσουμε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μ.Μ.Α. δύο μεγαλειώδη έργα του ρεπερτορίου της μουσικής δωματίου του 19ου και 20ου αιώνα: το Τρίο αρ. 1 σε σι μείζονα, έργο 8 του Johannes Brahms και το Τρίο αρ.2 σε μι ελάσσονα, έργο 67 του Dmitry Shostakovich.

Το ίδιο πρόγραμμα θα παιχθεί και στα Ιωάννινα (Σάββατο 14.01 – Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών) και στην Θεσσαλονίκη (Τετάρτη 18.01 – Αμφιθέατρο Τελετών Πανεπιστημίου Μακεδονίας).

Περισσότερα...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Δημήτρης Τζανακόπουλος (00)

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 2000. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε και μεταπτυχιακό  [ ... ]