Τόνια Τζαννετάκη: "The Art of Crime" - Τεύχος 12

tzannetaki art crime 12 Η Τόνια Τζαννετάκη είναι Επικουρη Καθηγήτρια στον Τομέα Ποινικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και έχει την Διεύθυνση και την Επιμέλεια της έκδοσης του περιοδικού "The Art of Crime" του Εργαστηρίου Ποινικών και Εγκληματολογικών Ερευνών της Νομικής Σχολής Αθηνών, στο οποίο έχει την Διεύθυνση και την Επιμέλεια.

Μεταξύ των πεδίων δραστηριότητάς του Εργαστηρίου περιλαμβάνονται: η πρόληψη της εγκληματικότητας και νεανικής παραβατικότητας, η μελέτη μορφών εγκληματικής συμπεριφοράς, οι έρευνες σε δράστες και θύματα αξιόποινων πράξεων, η μελέτη προβλημάτων των κρατουμένων ενηλίκων και ανηλίκων, προτάσεις για την κατάρτιση (απο)φυλακισμένων ανηλίκων και ενηλίκων και η αξιολόγηση προγραμμάτων κοινωνικής επανένταξης.

Το Εργαστήριο εκδίδει το ηλεκτρονικό περιοδικό The Art of Crime, όπου αναλύονται ζητήματα ποινικoύ δικαίου, εγκληματολογίας, σωφρονιστικής και αντεγκληματικής πολιτικής και στην παλαιά του έκδοση είχαν κυκλοφορήσει 28 τεύχη από το 2006 έως το 2015, ενώ από την παρούσα νέα έκδοση με σύγχρονο σχεδιασμό έχουν κυκλοφορήσει 12 τεύχη από το 2016 έως σήμερα. 

www.theartofcrime.gr


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Ιωάννης Μουρίκης (67)

Ο Ιωάννης Μουρίκης είναι απόφοιτος του 1967. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ πραγματοποίησε μεταπ [ ... ]