Ο Νίκος Παπαντώνης στο Γυάλινο UpStage

papantonis nikos 1Ο τραγουδοποιός Νίκος Παπαντώνης (’82) επανέρχεται το Σάββατο 1 Απριλίου στις 21:00 στη σκηνή του Γυάλινου Upstage, μαζί με το εξαιρετικό μουσικό κουαρτέτο του που αποτελείται από δύο κιθάρες, πιάνο και τσέλο, σε ένα μυσταγωγικό ακουστικό live!

Θα προσθέσουμε ότι ο Νίκος Παπαντώνης είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής απόφοιτος του Cardiff Metropolitan University με μεταπτυχιακό σε Κλινική & Συμβουλευτική Ψυχολογία από το La Salle University, ΗΠΑ. Παράλληλα, ασχολήθηκε με τη μουσική και τη σύνθεση από τα εφηβικά του χρόνια. Σπούδασε κλασική κιθάρα και παρουσίασε την πρώτη δισκογραφική του δουλειά ως συνθέτης και τραγουδοποιός το 2019.

Τον συνοδεύουν ο κιθαρίστας και ερμηνευτής Γιάννης Μπούρας που θα μας παρουσιάσει ιδιαίτερες και ευφάνταστες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, η ερμηνεύτρια Τζο Αντωνακάκη και οι μουσικοί Ηλιάνα Κορέτση στο τσέλο και Βασίλης Πανταζόπουλος στα πλήκτρα.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Σκηνή UpStage
Λεωφ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, Τηλέφωνο 210 9315600

Περισσότερα...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Ευάγγελος Αντώναρος (68)

Γεννημένος το 1950 στην Αθήνα είναι απόφοιτος του 1968 και είναι γιος του Αρχελάου Αντώναρου, γελοιογράφου και της Γεωργίας Πρωτονοτάριου. Σπούδασε νομικά στο Πανεπισ [ ... ]