Λογοτεχνικοί Διαγωνισμοί Καίτης και Μαριλένας Λασκαρίδη

idryma laskaridi aponomi vraveion 2023Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη προσκαλεί την Κυριακή 7 Μαϊου 2023 στις 12.00 (ώρα Ελλάδας), στην Τελετή Απονομής των Βραβείων του:

10ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Πρωτόλειου Διηγήματος στη μνήμη Καίτης Λασκαρίδη περιόδου 2021 – 2022, και του

3ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Πρωτόλειου Διηγήματος ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ για ελληνικά σχολεία του εξωτερικού περιόδου 2021-2022.

Το σκεπτικό των βραβεύσεων της Κριτικής Επιτροπής θα παρουσιάσουν στην τελετή οι Πρόεδροι των Επιτροπών, Δρ Θεόδωρος Κατσικάρος, εκπαιδευτικός και Βίκυ Πάτσιου, καθηγήτρια ΕΚΠΑ.

Αποσπάσματα από τα βραβευθέντα κείμενα του 10ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Πρωτόλειου Διηγήματος, θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Ναταλία Swift και Δημήτρης Γεωργιάδης, ενώ για τον 3ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Πρωτόλειου Διηγήματος για ελληνικά σχολεία του εξωτερικού θα διαβάσουν αποσπάσματα από το κείμενό τους οι βραβευθέντες μαθητές.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος κ. Κατερίνα Λασκαρίδη και η Διευθύντρια κ. Καλή Κυπαρίσση

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο κτήριο της Ιστορικής Βιβλιοθήκης (2ας Μεραρχίας 36 και Ακτής Μπουτσοπούλου) και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας