Η Έφη Ρευματά συνεργάζεται στην Μήδεια του Frank Castorf στην Επίδαυρο

revmata efi 2Στην παράσταση που θα κάνει ο διάσημος σκηνοθέτης Frank Castorf στην Επίδαυρο με την Μήδεια, η Έφη Ρευματά (’91) είναι βοηθός του. Η παράσταση θα παρουσιαστεί στις 21 και 22 Ιουλίου.

Στη συνέχεια του κύκλου των αναθέσεων αρχαίων έργων σε κορυφαίους Ευρωπαίους σκηνοθέτες που ξεκίνησε το 2021, το Φεστιβάλ καλεί φέτος για πρώτη φορά στην Επίδαυρο τον Frank Kastrof να σκηνοθετήσει Μήδεια σε μια παράσταση που δίνει το διεθνές στίγμα του φετινού προγράμματος. Ο καινοτόμος σκηνοθέτης, ιστορικός διευθυντής της βερολινέζικης Volksbühne, που σφράγισε από τη δεκαετία του 1990 το «γερμανικό στιλ», θα συνεργαστεί με σπουδαίους ηθοποιούς του θεάτρου μας παντρεύοντας τον αναρχικό τρόπο παιξίματος, τον αυτοσχεδιασμό και την υποκριτική ελευθερία με την σύγχρονη ελληνική σκηνή σε μια εκρηκτική σκηνοθετική πρόταση. Συγκεκριμένα, στον ρόλο της Μήδειας εμφανίζονται πέντε διαφορετικές σημαντικές και δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιοί.

Περισσότερα...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Αγλαΐα Ράχελ-Τσάκωνα (77*)

Η Λία Τσάκωνα γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα. Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μετά το πτυχίο συνέχισε τις σπουδές της στην [ ... ]