Η Κωνσταντίνα Ψωμά στην όπερα του Georg Friedrich Händel "Σεμέλη"

psoma konstantinaΗ ηθοποιός και θεατρολόγος Κωνσταντίνα Ψωμά (’88) συμμετέχει ως βοηθός σκηνοθέτη στην όπερα “Σεμέλη“ του Georg Friedrich Händel.

Η ελληνική μυθολογία βρέθηκε στο επίκεντρο του αφιερώματος «Hellas!» που παρουσιάστηκε τον Μάιο του 2023 στo πλαίσιo του Διεθνούς Φεστιβάλ Händel του Göttingen (Γερμανία), με το οποίο συνεργάζονται ο Δήμος Αθηναίων και το θέατρο Ολύμπια. Καλλιτεχνικός διευθυντής αυτού του φεστιβάλ αναφοράς, ο αρχιμουσικός Γιώργος Πέτρου διευθύνει και σκηνοθετεί τη νέα παραγωγή της «Σεμέλης», ενός μουσικού δράματος βασισμένου στις «Μεταμορφώσεις» του Οβίδιου, που ο ίδιος ο συνθέτης χαρακτηρίζει ως «κοσμικό ορατόριο».

ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ, Ακαδημίας 59, τηλ. 210 3642540

Περισσότερα...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Ελένη Καραντούνια (93)

Γεννήθηκε το 1975 και αποφοίτησε αριστούχος από τη ΓΣΑ το 1993. Είναι η μεγαλύτερη από τα τέσσερα αδέρφια Καραντούνια, αδερφή του Τάσου (1996), του Βασίλη (1999) και της Χρυσο [ ... ]