DSA Running Team – Ημιμαραθώνιος

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητοί φίλοι !

Η ομάδα Deutsche Schule Athen – Running Team του σχολείου μας και όλη η σχολική κοινότητα, μαθητές/ ήτριες, γονείς, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό, απόφοιτοι, φίλες και φίλοι της DSA συμμετέχουν με μεγάλο ενθουσιασμό, και φέτος, όπως τα τελευταία 12 χρόνια, σε αγώνες όπως την «Ημέρα Αυθεντικού Μαραθωνίου» και την «Ημέρα Ημιμαραθωνίου».

ΗΜΕΡΑ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ 2024 / HALBMARATHONTAG 2024 – 10 Μαρτίου 2024 / 10. März 2024

Σας προσκαλούμε λοιπόν, για δεύτερη φορά τη φετινή σχολική χρονιά, μετά τους αγώνες του «Αυθεντικού Μαραθωνίου» που πραγματοποιήθηκαν τον Νοέμβριο του 2023, να λάβετε μέρος στους αγώνες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της «Ημέρας του Ημιμαραθωνίου» της Αθήνας στις 10 Μαρτίου 2024. Οι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν θα είναι οι αγώνες 5 χλμ. [Μαθητές/ ήτριες από 12 ετών (μέχρι και 2012) και ενήλικες] και Ημιμαραθωνίου (21,1 χλμ., μόνο ενήλικες). Φυσικά στο κέντρο της Αθήνας.

Ο χορηγός, και σε αυτή μας τη δραστηριότητα, είναι η εταιρία Novο Nordisk (www.novonordisk.com) που είναι η μεγαλύτερη παραγωγός ινσουλίνης παγκοσμίως. Τρέχουμε ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας για το τεράστιο πρόβλημα που λέγεται διαβήτης.

Το σύνθημά μας : we run to change diabetes

Γενικές πληροφορίες

Οι εγγραφές θα γίνουν πάλι ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας και αυτήν τη φορά μία δήλωση συμμετοχής που θα εμφανιστεί εάν κάνετε κλικ επάνω στην ακόλουθη διεύθυνση.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoct4CkQ400d2pl1g-YaSkRERBajMCEGXjsG8j34Q0Rk5xhQ/viewform?usp=sharing

Η συμπλήρωση των στοιχείων στη δήλωση συμμετοχής έχει και υποχρεωτικά πεδία, τα οποία πρέπει να συμπληρώσετε για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή. Στην υποχρεωτική συμπλήρωση ανήκουν φυσικά και οι συγκαταθέσεις για τα προσωπικά δεδομένα.

Η πληρωμή θα πραγματοποιείται επίσης ηλεκτρονικά στο λογαριασμό IBAN: GR 4901401100110002002000634 της ALPHA BANK . (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ) Στην αιτιολογία κατάθεσης να αναγράφεται (υποχρεωτικά) το ονοματεπώνυμο του αθλητή/ της αθλήτριας.

Πολύ σημαντικό !!! Η πληρωμή από διαφορετική τράπεζα επιβαρύνει τον καταθέτη. Δεν επιμερίζονται τα έξοδα !! Προσοχή! Υπάρχει κίνδυνος να μην είναι έγκυρη η εγγραφή !!!

Ολοκληρωμένη θεωρείται η εγγραφή μόνο εάν έχει γίνει η καταβολή του ποσού που απαιτείται.

Παρακαλώ να δηλώσετε συμμετοχή μόνο, εάν είστε σίγουροι ότι θέλετε να τρέξετε!!! Οι κρατήσεις των θέσεων για τη Σχολή μας για την επόμενη χρονιά εξαρτώνται άμεσα από τον αριθμό των αθλητών που θα έχουν τερματίσει φέτος.

Το κόστος της ομαδικής συμμετοχής για ενηλίκους είναι:

5 χλμ. : 15 € (βασικό πακέτο) και 25 € (ενισχυμένο πακέτο)

Ημιμαραθώνιος : 25 € (βασικό πακέτο) και 35 € (ενισχυμένο πακέτο)

(Το ενισχυμένο πακέτο περιέχει επιπλέον το μπλουζάκι του διοργανωτή).

Η συμμετοχή των μαθητών στον αγώνα 5 χλμ. είναι δωρεάν!!

Ώρες εκκίνησης :

Ημιμαραθώνιος – 9.00΄

5 χλμ. – 11.45΄

Σημείο και ώρα συνάντησης :

Σκαλάκια πλατείας Συντάγματος /

Ημιμαραθώνιος – 8.00΄

5 χλμ. – 10.45΄

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου 2024. Επειδή όμως ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος, οι εγγραφές θα σταματήσουν μόλις καλυφθεί ο αριθμός της προ-κράτησης.

Πληροφορίες για τους αγώνες στην ιστοσελίδα www.athinahalfmarathon.gr

και στο Facebook (Deutsche Schule Athen – Running Team)

Προπονήσεις του Deutsche Schule – Running Team πραγματοποιούνται όλη τη χρονιά, κάθε Σάββατο από 9.00΄ έως 10.30΄στο Πάρκο Συγγρού (κοντά στο ΚΑΤ). Σημείο συνάντησης το πάρκινγκ του Πάρκου. Υπεύθυνος προπονήσεων, ο κύριος Κωνσταντινίδης.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας