Ελένη Καραντούνια (93)

karantounia eleniΓεννήθηκε το 1975 και αποφοίτησε αριστούχος από τη ΓΣΑ το 1993. Είναι η μεγαλύτερη από τα τέσσερα αδέρφια Καραντούνια, αδερφή του Τάσου (1996), του Βασίλη (1999) και της Χρυσούλας (2003). Το 1997 πήρε το πτυχίο της Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας από τη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε Accounting & Finance στο Deree (The American College of Greece). Παράλληλα, ολοκλήρωσε τις γνώσεις της στην Αγγλική και Ιταλική γλώσσα. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου από το 1993 έως το 2000 ως Υπεύθυνη Νεολαίας και Νέων Αποφοίτων.

Το 1997 ξεκίνησε να εργάζεται στη μεγαλύτερη εταιρεία υπερχονδρικής εμπορίας ανθέων στην Ελλάδα, όπου εγκαινίασε, στήριξε και ανέπτυξε τον καινούριο επιχειρηματικό τομέα των διακοσμητικών και εποχιακών ειδών. Το 2013 δημιούργησε τη δική της εταιρεία, την ElDeco, που διαθέτει είδη γάμου-βάπτισης και είδη διακόσμησης χώρων. Η επιχείρησή της καινοτομεί προωθώντας την ιδέα του DIYdo–it–yourself (φτιάξτο μόνος σου) για ό,τι απαιτείται στο γάμο και τη βάπτιση.

Μιλάει γερμανικά, αγγλικά και ιταλικά. Ζει στην Αθήνα και έχει τρία παιδιά, την Ελισάβετ, το Δημήτρη και την Παρασκευούλα.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας