DSA-Ein online Jahrbuch

Γιορτάζουμε εφέτος τα 125 χρόνια από την ίδρυση της DSA και όπως είναι φυσικό το σχολείο, οι φορείς του, η Διεύθυνση, οι καθηγητές προετοιμάζονται γι’ αυτήν την επέτειο. Η ομάδα του Facebook “DSA-Ein online Jahrbuch” θα λάβει μέρος στον εορτασμό και σε συνεννόηση και με τη συνεργασία του Συλλόγου Αποφοίτων θα εκδοθεί αναμνηστικό βιβλίο/λεύκωμα με ιστορίες και φωτογραφίες, τις ιστορίες και φωτογραφίες που ανεβάζουμε στην ομάδα. Οι καλύτερες από αυτές θα γίνουν μέρος μιας έντυπης εορταστικής έκδοσης. Ζητάμε από εσάς να συμβάλετε, μέσω των ιστοριών και των φωτογραφιών σας. Το βάρος θα δοθεί στα περιστατικά, τις ιστορίες γύρω από καθηγητές, πλάκες, κοπάνες, εκδρομές, ευτράπελα, αλλά και μαθήματα ζωής ή αξίες. Στείλτε μας το υλικό σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είτε του Βασίλη Παπαθεοδώρου (vpapat67@gmail.com) είτε της Ελένης Καραντούνια (elkarantounia@eldeco.gr). Ας σκεφτούμε ότι αυτό το βιβλίο θα μείνει για χρόνια, θα πάρει τη θέση του δίπλα στα άλλα επετειακά που κατά καιρούς έχει βγάλει η Σχολή. Αυτές τις μέρες ψήφισαν τα μέλη και το λογότυπο που θα συνοδεύει την ομάδα. Η επιλογή δύσκολη, αφού μπήκαν στην ψηφοφορία 15 καταπληκτικά λογότυπα. Ιδού λοιπόν:

Το βιβλίο δεν είναι επίσημη καταγραφή της ιστορίας του σχολείου. Είναι ανεπίσημες μαρτυρίες, με την πλάκα τους, με το στιλ της η κάθε μία. Αυτή θα είναι η μορφή και το περιεχόμενό του. Δεν θα γίνει λογοκρισία, η πλάκα, η φρεσκάδα και η ζωντάνια θα μείνουν ατόφιες. Θα γίνει μόνο μια υποτυπώδης λογοτεχνική και φιλολογική επιμέλεια.

Κάθε απόφοιτος έχει σίγουρα τουλάχιστον μια δυνατή ανάμνηση (καλή ή κακή) από τη Σχολή. Γράψτε τις αναμνήσεις σας, μην διστάζετε ή ντρέπεστε.

Περιμένουμε λοιπόν τις ιστορίες σας.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας