Δημήτρης Λούνδρας (64)


Την περίοδο 2008 έως 2012 ήταν Πρέσβυς στο Ναιρόμπι με παράλληλη διαπίστευση στην Ουγκάντα, τη Ρουάντα, το Μπουρούντι την Τανζανία, τη Μαδαγασκάρη, τον Μαυρίκιο και τις Σεϋχέλλες & Κομόρες, ενώ ταυτόχρονα ήταν Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδος στις εξειδικευμένες οργανώσεις του ΟΗΕ: UNEP & UN-Habitat.
Μετέχει ως εκπρόσωπος της οικογένειας Βλάχου στην κριτική επιτροπή του «Δημοσιογραφικού Βραβείου Ελένης Βλάχου», που καθιέρωσε η Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα και απονεμήθηκε για πρώτη φορά το 2003 και έκτοτε απονέμεται κάθε διετία.
Έχει τιμηθεί με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Λεοπόλδου του Β' του Βελγίου και τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Λέοντος της Φινλανδίας. Είναι Ανώτατος Ταξιάρχης του Παναγίου Τάφου, του Τάγματος του Φοίνικος και του Βασιλικού Τάγματος της Τιμής της Νορβηγίας. Επίσης του έχει απονεμηθεί και ο Σταυρός του Αγίου Μάρκου του Πατριαρχείου της Αλεξανδρείας.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Παύλος Λαουτάρης  (70)

Ο Παύλος Γ. Λαουτάρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953, μεγάλωσε στην Καλλιθέα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1970. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών α [ ... ]