Ασπασία Τριανταφυλλίδου (82)

trianatfyllidou aspasiaΗ Άσπα Τριανταφυλλίδου αποφοίτησε από την Σχολή στις 22.08.1964 στην Μυτιλήνη. Δημοτικό τέλειωσε στην Εράσμειο (1970-1976) και αμέσως μετά στην Σχολή όπου πήρε το Abitur το 1982. 
Από το 1982 έως το 1991 σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο Καρλσρούης και τον Ιούλιο 1991 απέκτησε το δίπλωμά της. Μεταξύ 2001 και 2007 παρακολούθησε το πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών : “Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων και Κτιρίων”, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και το το 2007 απέκτησε master.
Η επαγγελματική της σταδιοδρομία ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του '90 με την συμμετοχή της ως μόνιμος ελεύθερος συνεργάτης του Μελετητικού Γραφείου Claus-Ullrich Munsky, Καρλσρούη Γερμανίας, με αντικείμενο μελέτες, κατασκευές, μονοκατοικιών και πολυκατοικιών, διαμόρφωση εσωτερικών χώρων καταστημάτων – κατοικιών, συντηρήσεις – αναστηλώσεις διατηρητέων κτιρίων. Μεταξύ 1995 και 1996 συμμετείχε ως μόνιμος ελεύθερος συνεργάτης του Μελετητικού Γραφείου Seling, Καρλσρούη Γερμανίας, με αντικείμενο μελέτες βιομηχανικών κτιρίων και την επόμενη χρονιά στην Ομάδα Αρχιτεκτονικών Μελετών ΟΑΜ, Θεσσαλονίκη, με την οποία συνεργάστηκε έως το 2004 με αντικείμενο διαδοχικά μελέτες τεχνικών έργων, μελέτες - προμετρήσεις - σύνταξη τευχών δημοπράτησης - επιβλέψεις - επιμετρήσεις - διαχείριση τεχνικών έργων.

Μεταξύ 2005 και 2005 συμμετείχε  ως μόνιμος ελεύθερος συνεργάτης της Τεχνικής Εταιρείας Θεμελιοδομή Α.Ε., με αντικείμενο επίβλεψη του έργου : “Ακίνητο για
Στέγαση των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας”, σύνταξη προσφορών για διαγωνισμούς.
Από το 2005 έω το 2007 απασχολήθηκε στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), στη Διεύθυνση Τουριστικών Εγκαταστάσεων, στο Τμήμα Σχεδιασμού, με αντικείμενο τον έλεγχο και τη θεώρηση Τουριστικών Εγκαταστάσεων, όπως ξενοδοχείων, τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών, οργανωμένων τουριστικών κατασκηνώσεων (CAMPING), συνεδριακών κέντρων, ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων, παραδοσιακών καταλυμάτων, καθώς και με τη γνωμοδότηση για την έγκριση Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Τουριστικών Εγκαταστάσεων.
Από το 2007 έως το 2017 απασχολήθηκε στην εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. (πρώην Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων ΟΣΚ Α.Ε.) στη Διεύθυνση Κατασκευών και από το 2018 στην εταιρεία ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε., στη Διεύθυνση Μελετών.
Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Αλίκη Κωνσταντοπούλου-Περρωτή (43)

Η Αλίκη Περρωτή Κωνσταντοπούλου γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 1925 και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1943. Εμφανίζεται στα μαθητολόγια την χρονιά 1937-38 στην Α'  Γυμνασίου κ [ ... ]