Γιώργος Σταμάτης (69)

stamatis giorgos1969Ο Γιώργος Σταμάτης γεννήθηκε το 1951 και απφοίτησε από τη Σχολή το 1969. Σπούδασε Νομικά (Νομική Σχολή Αθηνών), Marketing (H.S.D.-L.C.C.I.). και Εκπαίδευση Ενηλίκων (M.Ed., Ε.Α.Π.). Εχει εκπαιδευτεί στo 4ετές πρόγραμμα Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων “Gestalt in Organizations” (A.L.Dip.-Gestalt Foundation, EAGT).

Εργάζεται στον ευρύτερο χώρο του Marketing και των Πωλήσεων από το 1976 και της Διαφήμισης – Δημοσίων Σχέσεων από το 1981. Έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος και Διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών στις Διαφημιστικές Εταιρίες EURO ADVERTISING ATHENS, LEO BURNETT, McCANN ERICKSON, LAMDA-ALPHA BBDO GROUP και στις εταιρίες Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας KNOWSYS και E-DECATHLON.

Είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, Gestaltcoach και εκπαιδευτής στελεχών Επιχειρήσεων και Οργανισμών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στο χώρο του marketing και της επικοινωνίας. Διδάσκει στα Πανεπιστήμια Ν.Υ.C. των Tιράνων και της Πράγας.

Το 1991 ίδρυσε τηνSOURCE M & CC, που προσφέρει Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε θέματα Στρατηγικού Σχεδιασμού, Management, Marketing, Πωλήσεων και Ολοκληρωμένης Επικοινωνίας.
Έχει συγγράψει 10 βιβλία στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου καρκινοπαθών «Κ.Ε.Φ.Ι.» της Αθήνας.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας