Παναγιώτης Τσιρογιάννης (05)

tsirogiannis panagiotisΟ Παναγιώτης Τσιρογιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988 και αποφοίτησε από τηΓερμανική Σχολή Αθηνών το 2005. Σπούδασε Οδοντιατρική στην ΟδοντιατρικήΣχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπουαποφοίτησε το 2010. Για δύο έτη εργάστηκε ως γενικός οδοντίατρος σε μία ιδιωτικήκλινική στην Αθήνα και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών στα πλαίσια της

στρατιωτικής του θητείας. Στις αρχές του 2012 ξεκίνησε μεταπτυχιακές σπουδές στηνΠροσθετική και Προπροσθετική χειρουργική – Περιοδοντολογία στο Πανεπιστήμιοτου Αμβούργου στη Γερμανία υπό την καθοδήγηση κι επίβλεψη του Καθηγητή Dr.Guido Heydecke. Ταυτόχρονα με την εξειδίκευση στην προσθετική καιεμφυτευματολογία ξεκίνησε και τη διδακτορική του διατριβή την οποία καιολοκλήρωσε με τη λήξη της ειδικότητας του λαμβάνοντας τον τίτλο “Dr.med.dent”.

Για δύο έτη υπήρξε ανεξάρτητος κλινικός ερευνητής για λογαριασμό δύο εκ τωνκορυφαίων εταιρειών εμφυτευμάτων παγκοσμίως, της Straumann και της NobelBiocare, μελετώντας στην κλινική πράξη την απόδοση διαφορετικώνεπιεμφυτευματικών προσθετικών εφαρμογών και δημοσιεύοντας τα αποτελέσματατων ερευνών στη διεθνή βιβλιογραφία. Στα τέλη του 2015 κι ενώ είχε αποκτήσειμόνιμη θέση στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου του Αμβούργουεπέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε να εργάζεται ως προσθετολόγος σε μίαιδιωτική κλινική στην Αθήνα. Τον Ιούλιο του 2016 ίδρυσε στη Γλυφάδα τοADVANCED DENTAL CENTER, ένα υπερσύγχρονο οδοντιατρικό κέντρο στοοποίο και ασκεί έκτοτε μαζί με τους συνεργάτες του την οδοντιατρική επιστήμη. Ταυτόχρονα εργάζεται και ως επιστημονικός συνεργάτης στον τομέα τηςΠροσθετικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με κύριοαντικείμενο την επίβλεψη και κλινική εκπαίδευση προπτυχιακών φοιτητών.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας