Ιωάννα Δέμου (86)

demou ioannaΗ Ιωάννα Δέμου αποφοίτησε από την Σχολή το 1986. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση από το 1992. Με σπουδές στις Η.Π.Α, όπου απέκτησε πτυχίο Χημείας και μεταπτυχιακό τίτλο στη Βιομηχανική Φαρμακευτική, η διακριτική,αλλά έχει «περάσει» από διάφορες θέσεις, όπως του Ποιοτικού Ελέγχου και των Ρυθμιστικών Αρχών.

Το 1996 ανέλαβε το τμήμα Διεθνών Πωλήσεων, ενώ το 2002 τέθηκε επικεφαλής του Τμήματος Εταιρικής Ανάπτυξης, με κύριο αντικείμενο την δημιουργία συνεργασιών με διεθνείς εταιρείες, με στόχο την προώθηση και την διανομή καινοτόμων θεραπειών.

Στην πορεία της, επέτυχε τη σύναψη σημαντικών συμφωνιών με πολυεθνικούς κολοσσούς για την αποκλειστική διακίνηση των σκευασμάτων τους στην Ελληνική αγορά. Σήμερα, διευθύνει το τμήμα Marketing και Πωλήσεων.

Ενδεικτικό του καταλυτικού της ρόλου στην ανάπτυξη της επιχείρησης είναι το γεγονός ότι η DEMO ΑΒΕΕ, έχει ήδη παρουσία σε 85 χώρες – περιλαμβανομένων χωρών της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής, της Ωκεανίας, και της Λατινικής Αμερικής – έχει πάρει έγκριση για περισσότερα από 1000 σκευάσματα στο εξωτερικό, ενώ το brand name της επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο.

(*) στοιχεία από το βιογραφικό είναι δανεισμένα από δημοσιεύματα του mononews.gr

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας