Ίδρυμα Ωνάση: “Μένουμε σπίτι, αλλά δεν μένουμε μόνοι”

Το Ίδρυμα Ωνάση προσθέτει, από την Παρασκευή 17 Απριλίου (2020), και άλλες σημαντικές στιγμές από το πλούσιο πρόγραμμά του σε Ελλάδα και Αμερική στο ψηφιακό κανάλι του στο YouTube. Το κανάλι έχει προσελκύσει λάτρεις των τεχνών από 54 χώρες, από τη Βραζιλία έως τη Νότια Αφρική, από τη Νέα Ζηλανδία έως την Ουρουγουάη, από τον Καναδά έως το Βιετνάμ σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, φτιάχνοντας ένα εργαστήριο ιδεών, εικόνων, παραστάσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σε συνεχή ροή και ανανέωση. Πέρα από τις παραστάσεις αρχείου Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και τις πανελλήνιες πρεμιέρες, αυτή την εβδομάδα προστίθενται και podcasts σπουδαίων διανοούμενων που προσπαθούν να μας βοηθήσουν να αποκωδικοποιήσουμε τον νέο τρόπο ζωής.

Με την ευκαιρία αυτή δείτε την δική μας Λένα Κιτσοπούλου, κινηματογραφημένη με την ιδιαίτερη αισθητική του SHOWstudio στο Λονδίνο, να τραγουδάει την “Παραστρατημένη” του Απόστολου Καλδάρα….

Δείτε επίσης την Λένα να τραγουδά πριν από ένα χρόνο, στις 12.4.2019, και με τίτλο “Η Λένα Κιτσοπούλου τραγουδά τα ρεμπέτικα: Τα μπλουζ της Ελλάδας | Lena Kitsopoulou sings Rebetika: The Blues of Greece”. Η παράσταση δόθηκε στο Public Theater της Νέας Υόρκης στο πλαίσιο του φεστιβάλ “Democracy Is Coming” (έχει πάρει το όνομά του από το τραγούδι του Leonard Cohen, “Democracy Is Coming to the USA”) και οι μουσικοί που την συνόδευαν ήταν: ο Μπάμπης Παπαδημητρίου (κιθάρα), Δημήτρης {α[αδάμης (ακορντεόν) και ο Γιώργος Πετρούνης (μπουζούκι).Δείτε την συναυλία…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας