Ευχαριστήρια επιστολή από τον Απόστολο Τσαούση

tsaousis apostolosΜπορεί η συμμετοχή μου στους αγώνες να πέρασε από σαράντα κύματα, αλλά επιτέλους σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα αναχωρώ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στο Μεξικό.

Όταν, αρχές Αυγούστου, μου είχε ανακοινωθεί από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, ότι είχα μεν προκριθεί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά προκειμένου να συμμετάσχω θα έπρεπε να καλύψω εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα όλου του ταξιδιού καθώς και της συνοδού μου, η συμμετοχή μου φάνταζε ως ένα σενάριο που πολύ δύσκολα θα μπορούσε να υλοποιηθεί.

Σε ένα εγχείρημα μου να μπορέσω να βρω συμπαραστάτες στην προσπάθεια μου αυτή αποφάσισα να απευθυνθώ στον Σύλλογο Αποφοίτων της Γερμανικής Σχολής Αθηνών.Όταν συνέτασσα εκείνη την επιστολή, ουδέποτε φανταζόμουν πως η επιστολή αυτή θα άγγιζε τόσο πολύ κόσμο και θα είχε τόσο μεγάλη απήχηση.

Η συγκινητική θετική ανταπόκριση των μελών του συλλόγου είχε σαν αποτέλεσμα όχι μόνο να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειαζόταν, αλλά τελικά και να υπερκαλυφθεί. Απ’ ότι με ενημέρωσε ο κ. Γαλάνης, συνολικά περίπου 80 μέλη και γονείς μαθητών συνέβαλαν, ώστε να μπορέσω να συμμετάσχω στην διοργάνωση αυτή. Αριθμοί πραγματικά ασύλληπτοι και ξεπέρασαν κατά πολύ την οποιαδήποτε προσδοκία μου.

Εντύπωση δε μου έκανε το γεγονός, πως ενώ ουσιαστικά ζητούσα από τους αποφοίτους να προωθήσουν την επιστολή μου ή να με φέρουν σε επαφή με κάποια επιχείρηση, εν τέλει μια επιχείρηση έδειξε ενδιαφέρον, η Teleperformance Greece, και όλη η υπόλοιπη βοήθεια προήλθε από ιδιωτική πρωτοβουλία και από την Γερμανική πρεσβεία.

Ο Σύλλογος των Αποφοίτων με την στάση του θεωρώ πως έδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο την ισχύ του, την ομόνοια μεταξύ των μελών του, καθώς και την κοινωνική ευαισθησία που διακατέχει τα μέλη του.

Σας ευχαριστώ πολύ ξανά μέσα από την καρδιά μου για όλη τη βοήθεια και την έμπρακτη στήριξη σας. Χωρίς την συνεισφορά σας το ταξίδι αυτό θα αποτελούσε ένα απλό όνειρο. Η αγάπη και το ενδιαφέρον όλων των μελών θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη μου και ελπίζω να έχω την χαρά και να μου δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον να σας γνωρίσω από κοντά.

Ευελπιστώ να σας δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου και να σας την ανταποδώσω ως ένα βαθμό κάνοντας σας υπερήφανους με την επίδοση μου στους αγώνες.

Θα επανέλθω μετά το πέρας των αγώνων για να σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης. Μέχρι τότε, εύχομαι να είστε όλοι καλά.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Απόστολος Τσαούσης

(*) Η φωτογραφία του Απόστολου είναι δανεισμένη από τον “Ταχυδρόμο” του Βόλου. Περισσότερα…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας