«Συναυλία Φιλίας» στο Μέγαρο 10/11

Ισραηλινο-γερμανική  «Συναυλία Φιλίας» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τα 50 χρόνια διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Γερμανίας και Ισραήλ εορτάζονται με μια ιδιαίτερη «Συναυλία Φιλίας», η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η συναυλία  για εκλεκτούς καλεσμένους διοργανώνεται από τους Πρέσβεις του Ισραήλ και της Γερμανίας στην Ελλάδα, την κ. Irit Ben-Abba και τον Δρ. Peter Schoof.

Το Artus Ensemble είναι ένα τρίο αποτελούμενο από μουσικούς από τη Γερμανία (Perry Schack, κιθάρα), το Ισραήλ (Esti Rofé, φλάουτο) και την Πολωνία (Krzystof Kaczka, φλάουτο). Το τρίο θα συνοδεύεται από το Σύνολο Εγχόρδων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Μαζί θα ερμηνεύσουν έργα των Georg Friedrich Händel, Antonio Vivaldi, Maurice Ravel, Arcangelo Corelli, Domenico Cimarosa, Ilse Weber, Lukasz  Wos και John Williams.

Η βραδιά θα κλείσει με την πρεμιέρα του έργου «Friendship Overture» που συνέθεσε ειδικά για την εκδήλωση ο Δημήτρη Γούζιος, της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

 


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Δημήτρης Δρούτσας (87*)

(*) αν δεν είχε φύγει από την Σχολή θα αποφοιτούσε το 1987. Ο Δημήτρης Δρούτσας γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 5 Αυγούστου 1968. Φοίτησε επί σειρά ετών στο γερμανικό τμήμα  [ ... ]