Ο καμπαρετίστας Alfred Dorfer

Dorfer AlfredΜετά τις επιτυχημένες βραδιές γερμανικού καμπαρέ με τον Urban Priol και τον Frank Fischer, θέλουμε να σας προσκαλέσουμε το Σάββατο, 1η Ιουνίου 2013 και ώρα 20.00΄ στην επόμενη „καμπαρετοθεραπεία": ο Βιεννέζος καμπαρετίστας και ηθοποιός Alfred Dorfer εμφανίζεται στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γερμανικής Σχολής Αθηνών με το έκτο σόλο πρόγραμμά του με τίτλο »bisjetzt - solo« („μέχριτώρα - σόλο").

Ο Alfred Dorfer με το πρόγραμμά του δεν κάνει απλώς μια ανασκόπηση στα 25 χρόνια του πάνω στη σκηνή, αλλά αντιμετωπίζει με αυτοειρωνεία τη δικιά του βιογραφία. Παράλληλα αναθεωρεί δυναμικά τη σύγχρονη ιστορία, θυμάται κομβικά ιστορικά σημεία της αυστριακής και γερμανικής ιστορίας και σερβίρει κάμποση κοινωνική κριτική σε μικρά αλλά πικρά μεζεδάκια, γαρνιρισμένα με τσουχτερούς υπαινιγμούς και καρφιά για τον homo oeconomicus της εποχής μας.

περισότερα ...

 


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Η Δάφνη Λουκά γεννήθηκε το 1976 στη Βιέννη, φοίτησε στο γερμανικό τμήμα της Σχολής από το 1982 έως το 1995 (δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο) και μιλάει 4 γλώσσες. Είναι κάτοχο [ ... ]