Ανοικτή συζήτηση FES - ΕΛΙΑΜΕΠ

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) και η Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα του Ιδρύματος Friedrich Ebert διοργάνωσαν ανοικτή συζήτηση με θέμα: «Είναι όλα μόνο ένα όραμα; Μια κοινωνική και δημοκρατική Ευρώπη των πολιτών».
Κύρια ομιλήτρια ήταν η Υπουργός Ομοσπονδιακών Υποθέσεων, Ευρώπης και Μέσων Ενημέρωσης του Ομοσπονδιακού Κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Δρ. Angelica Schwall-Düren.
Εισηγήσεις πραγματοποίησαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Κούρκουλας, o τέως Υπουργός, Καθηγητής Τάσος Γιαννίτσης (απόφοιτος του '62) και το μέλος του Δ.Σ. του ΕΛΙΑΜΕΠ, Καθηγητής Γεώργιος Παγουλάτος, ενώ συντονιστής της συζήτησης ήταν ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου. Δείτε το video της εκδήλωσης από την κάλυψη του Ιδρύματος Μποδοσάκη : http://www.blod.gr/lectures/Pages/viewlecture.aspx?LectureID=951

Αλίκη Κωνσταντοπούλου-Περρωτή (43)

Η Αλίκη Περρωτή Κωνσταντοπούλου αποφοίτησε από τη Σχολή το 1942. Κόρη του Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, γνωστού μηχανικού που βοήθησε στην ανοικοδόμηση της Ελλάδας  [ ... ]