"Αλκυόνες" στις 8 Μαρτίου 2014

Μουσική συνάντηση

8 Μαρτίου 2014 ,
ημέρα Σάββατο και ώρα 15.00 μμ
 
θα βρεθούμε στο μουσικό μεζεδοπωλείο
 
"Αλκυόνες"
 
Συνταγματάρχου Ζησιμοπούλου 5, Π. Φάληρο (δίπλα στο μαιευτήριο Ρέα)
 
για να θυμίσουμε τραγουδώντας την θέση που πραγματικά πρέπει να κατέχει η γυναίκα στην κοινωνία και στην οικογένεια και να γλεντήσουμε γυναίκες και άντρες μαζί και πάλι κόντρα στην μελαγχολία και το γκρίζο χρώμα των καιρών.
 
Θα ξεκινήσουμε μ ένα αφιέρωμα στην γυναίκα με τραγούδια διαχρονικά από την εποχή του Αττίκ αλλά και του Σουγιούλ, του Β. Τσιτσάνη, του Μ. Θεοδωράκη και του Μ. Χατζιδάκι,  του Μ. Πλέσσα αλλά και των πιο σύγχρονων ελλήνων συνθετών όπως ο Σ. Κραουνάκης, ο  Θ. Μικρούτσικος και πολλοί άλλοι και θα
 
παραδοθούμε αμέσως μετά σε ένα ξέφρενο γλέντισε ρυθμούς καρσιλαμά και αργού ζεϊμπέκικου για τους μερακλήδες, αλλά και βαλς και ταγκό για τους νοσταλγούς του Αττίκ και του Χαιρόπουλου για να κλείσουμε όπως  πάντα με αγαπημένα τραγούδια της παρέας.
 
Εκεί θα μας περιμένει και πάλι ο φιλόξενος ιδιοκτήτης του χώρου Γκαραμπέτ που με την υπέροχη φωνή του και το πιάνο του θα συνοδέψει το μουσικό μας ταξίδι.
 
Μαζί του ο Κ. Ζαριδάκης στο μπουζούκι , ο Μ. Δανιάς στο βιολί και ο Ν. Νταρίλας στα κρουστά.
 
Καλλιτεχνική επιμέλεια, κιθάρα, τραγούδι:
 
Αγγελική Παπανδρέου
 
Κρατήσεις στα τηλέφωνα:   210 – 9428489 / 6972224301/ 6939511311

Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Ελένη Μυράτ (94)

Η Ελένη γεννήθηκε στην Αθήνα στς 11.10.1976 και είναι εγγονή του ηθοποιού, σκηνοθέτη και θεωρητικού του θεάτρου Δημήτρη Μυράτ. Αποφοίτησε από τη Σχολή το 1994 αλλά μέχρι τ [ ... ]