Η ΕΦΑ τίμησε την Έβη Τουλούπα

akropolis filoiΗ "Ένωση Φίλων της Ακρόπολης" (ΕΦΑ) τίμησε την Έβη Τουλούπα, απόφοιτό μας του '42, για την προσφορά και το έργο της. Η Έβη Τουλούπα, ιδρύτρια της ΕΦΑ, που εφέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια από την ίδρυσή της, ήταν έφορος στο πρώτο ΔΣ την περίοδο 1989-1992, όταν πρόεδρος ήταν ο Θέμης Κουρουσόπουλος, αντιπρόεδρος ο Μανώλης Ανδρόνικος, ταμίας ο Αθανάσιος Τζάρτζανος κ.α.

Η ΕΦΑ τιμώντας την Έβη Τουλούπα της αφιέρωσε και το 24ο τεύχος του Ενημερωτικού της Δελτίου, που έχει τίτλο "Ανθέμιον" και εκδίδεται από το 1995. Το ανθέμιον, όρος προερχόμενος από το άνθος, είναι σχηματοποιημένο άνθος που χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό θέμα και ο συνηθέστερος τύπος αρχαιοελληνικού ανθέμιου προσομοιάζει στα άνθη του αγιοκλήματος, αλλά χρησιμοποιείται επίσης ευρέως και ο τύπος που προσομοιάζει στα φύλλα του φοίνικα. Το εξώφυλλο του επετειακού αυτού τεύχους παρατάσσει 25 ανθέμια τιμώντας τα 25 χρόνια της ΕΦΑ.

 


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Πότης Μπενή-Ψάλτης (71) (1953-2017)

Ο Παναγιώτης Μπενή-Ψάλτης αποφοίτησε από την Σχολή το 1971. Σπούδασε ηλεκτρονικός και στο διάστημα 1978 – 1985 εργάστηκε σε ξένες τράπεζες στον τομέα των ναυτιλιακών δαν [ ... ]