Τρεις φωτογραφίες από τον Κώστα Μεσκούρη

meskouris konstantinΟ Κώστας Μεσκούρης είναι απόφοιτος του 1964 και ζει στην Γερμανία στο Alsdorf κοντά στο Aachen. Το βιογραφικό του είναι στην ενότητα “Απόφοιτοι / Θετικές Επιστήμες” και οφείλουμε να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μας θυμάται και στέλνει φωτογραφίες.

Αντιγράφουμε από το βιογραφικό του:

Το 1989 έγινε Αναπληρωτής Καθηγητής (Professorenvertreter C3) Αριθμητικών Εφαρμογών των Κατασκευών (Anwendung Numerischer Methoden im Bauwesen) στο Πανεπιστήμο του Ντόρτμουντ (Univ. Dortmund) και το 1990 Διευθυντής Έρευνας (Forschungsgruppenleiter) του Ινστιτούτου Στατικής και Δυναμικής (Institut für Statik und Dynamik) του Πανεπιστημίου του Μπόχουμ, ενώ το 1994 εξελέγη Καθηγητής της Έδρας Στατικής και Δυναμικής των Κατασκευών του Πανεπιστημίου του Ροστόκ. Το 1996 έγινε Καθηγητής της Έδρας Στατικής και Δυναμικής των Κατασκευών του Πανεπιστημίου του Πολυτεχνείου του Αάχεν (TH Aachen). Το 2012 συνταξιοδοτήθηκε.

Και οι τρεις φωτογραφίες που μας έστειλε είναι από την τάξη του 1964 από την οποία έχουμε ελάχιστο υλικό και αναζητούμε και άλλο.

1964 meskouris 1

από την εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη 

1964 meskouris 2

1964 meskouris 3

από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 1964 στο Σύνταγμα

Και να θυμηθούμε μια παλαιότερη αναφορά μας στον Νίκο Θέμελη όπου ο Κώστας Μεσκούρης είχε πάλι στείλει φωτογραφίες, αλλά και το reunion των 50 χρόνων της τάξης στο Χαλάνδρι:

Συγκίνησε ο Νίκος Θέμελης…

Η τάξη του ’64 μετά από 50 χρόνια…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας