Alumnitheater – Και εγένετο η πρώτη συνάντηση!

kanellakopoulou angeliki 1H Αγγελική Κανελλακοπούλου είχε την ιδέα και συντόνισε την πρώτη συνάντηση με μεγάλη επιτυχία:

…τα καταφέραμε!!! Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!!!!! Συγκεντρωθήκαμε συνολικά 15 άτομα, γνωριστήκαμε, γελάσαμε και αποφασίσαμε να αφεθούμε στα χέρια των 2+1 σκηνοθετών μας (σε αλφαβητική σειρά), του Κώστα, του Λουκά και της Μαρίας (Δημοπούλου – για να μην μπερδευτούμε με τις τρεις Μαρίες), από τους οποίους και περιμένουμε την πρώτη μας “Hausaufgabe”.

Είπαμε να κάνουμε “ασκήσεις”, σκετσάκια, να βοηθήσουμε με την αστείρευτη φαντασία μας την επεξεργασία κειμένου το οποίο διασκευάζει ο Κώστας, ίσως να προσφέρουμε τη χαρά στο κοινό μας ενός “αναλογίου” (ανάγνωση θεατρικού) και στο βάθος (τέλη 2023/ α΄μισό 2024;;;) βλέπουμε και μια φαντασμαγορική θεατρική παράσταση με μπαλέτα, ζωντανή ορχήστρα και τον Μάικ Λαμάρ σε guest εμφάνιση (inside joke – ευχαριστούμε αστείρευτε Γιώργο!). Κοινός παρανομαστής μας: να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε, να κοινωνικοποιηθούμε και να ξεχάσουμε την ταμπέλα της ηλικίας, αφού δεν παίζει ρόλο τι λέει η ταυτότητα αλλά η καρδιά! Μικροί και μεγάλοι εν δράσει (για να θυμηθούμε και την ελληνική ταινία με τους Αρώνη, Κωνσταντάρα, Αυλωνίτη, Πάντζα κ.λπ.)! Κώστα, ακούς;;;;;;;;

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας