Υποψηφιότητες στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές

Ο Σύλλογος Αποφοίτων επιχειρεί να συγκεντρώσει τα ονόματα των αποφοίτων, που θα συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές και παρακαλεί, προκειμένου ο κατάλογος να συμπληρωθεί σωστά, όλους όσοι επιθυμούν να προβληθούν ή ολους όσοι γνωρίζουν ονόματα υποψηφίων να μας ενημερώσουν.

freziadou eirini 1  

Η Ειρήνη Φρεζάδου, απόφοιτος '78, είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη.
Είναι Αρχιτέκτονας και Πολεοδόμος, ειδικευμένη σε θέματα χωρικού και αστικού σχεδιασμού και συγκοινωνιακών υποδομών με Μεταπτυχιακές Σπουδές Χωροταξίας-Πολεοδομίας ως υπότροφος του Ελβετικού κράτους στο Πολυτεχνείο ΕΤΗ της Ζυρίχης. Έχει κερδίσει επτά βραβεία σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Αρχιτεκτονικούς Διαγωνισμούς.

filini anna  

Η Άννα Φιλίνη, απόφοιτος '63, είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Ανοιχτή Πόλη» του Κώστα Ζαχαριάδη.
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι αρχιτέκτονας, απόφοιτος του Πολυτεχνείου του Μιλάνου, καιθέματα πολεοδομίας, πολιτισμού και περιβάλλοντος, συμμετείχε ενεργά στον ΠολιτισμικόΈχει διατελέσει μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ. Είναι μέλος του Εικαστικού Επιμελητηρίου καιζωγραφική και ποίηση. Εκλέχτηκε (2007-2009) βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Α΄Αθήνας.

sommer kostas   

Ο Κώστας Σόμμερ, απόφοιτος '94, είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Νίκου Χαρδαλιά
Γεννήθηκε στις 17 Μαίου 1975 στην Γερμανία, όπου και πέρασε τα περισσότερα από τα παιδικά του χρόνια, ενώ αργότερα μετακόμισε στην Ελλάδα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1994. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να δουλεύει στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο χρησιμοποιώντας το πατρικό όνομα της μητέρας του που είναι γερμανίδα.

grigoriadis galinos   Ο Γαληνός Γρηγοριάδης είναι απόφοιτος '74, είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο «Προάστιο Πρότυπο» του Δημάρχου Φιλοθέης-Ψυχικού Δημήτρη Γαλάνη.
kourepis achilleas

  Ο Αχιλλέας Κουρέπης (αποφ. 1977, Οικονομολόγος Μηχανικός) είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας - Εκάλης με το ψηφοδέλτιο Δύναμη Ελπίδας - Γιώργος Θωμάκος - Συμμαχία Πολιτών.
Σπούδασε στο Πολυτεχνείο του Darmstadt στη Γερμανία και στο Πανεπιστήμιο Pratt Institiute της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ. Εργάζεται ως Οικονομολόγος Μηχανικός και Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Πρόεδρος στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ (2005-06). Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κηφισιάς με καθήκοντα Αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού ''Δ. Βικέλας'', εν συνεχεία Προέδρου. Σήμερα, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης.

 


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Δάνης Ασημακόπουλος (93)

Ο Αδάμ (Δάνης) Ασημακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και μένει στα Βριλήσσια τα τελευταία 30 χρόνια.
Κατάγεται από τη Μεσσηνία και τη Χίο. Είναι απόφοιτος της  [ ... ]