Κόψαμε την Πίτα μας σε “στενό οικογενειακό κύκλο”

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου κόψαμε την πίτα μας για το 2023 σε “στενό οικογενειακό κύκλο”, δηλαδή μεταξύ των μελών του Vorstand της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, του ΔΣ του Συλλόγου μας και μελών της διοίκησης της Σχολής. Το φλουρί το κέρδισε ο Άρης Λιακόπουλος, ο οποίος, πέραν του γεγονότος ότι είναι μέλος του Vorstand, είναι και απόφοιτος. Να διευκρινίσουμε ότι ο κύριος λόγος που μας εμπόδισε μέχρι σήμερα να οργανώσουμε κάτι ευρύτερο ήτανη επιδημία της γρίππης, όμως έχουμε κατ’ επανάληψιν δεσμευτεί ότι θα οργανώσουμε μία μεγάλη εκδήλωση σε ανοικτό χώρο την άνοιξη ή το καλοκαίρι.

pita 2023 5

Η Αγγελική Κανελλακοπούλου κόβει, η Χαρούλα Αντωνοπούλου μοιράζει.

Από τον σύλλογοπαρευρέθηκανο Πρόεδρος Κώστας Γαλάνης, ο Γενικός Γραμματέας Άγγελος Κωβαίος, ηΛίζα Γεωμπρέ, ο Νίκος Κωστόπουλος και η Τένια Παπαδάκη.

Από το Vorstand ο Πρόεδρος Dr. Marcus Bremer, ο Konstantin Zois (Αναπληρωτής Πρόεδρος), ο Άρης Λιακόπουλος, ο Στέφανος Μίτμαν (Γραμματέας), ο Stefan Miskias (Ταμίας), ο Dr. Henning Voelkel, η Δρ. Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου-Ρηγοπούλου και η Δρ. Ιωάννα Καραγκούνη.

Από την διεύθυνση ήταν οι Αναπληρωτές Διευθυντές Jens Eberlein και Βασίλης Τόλιας. Ακόμη ήταν η Διευθύντρια Διοικήσεως Ήρα Στάικου, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Χαρούλα Αντωνοπούλου, η Αγγελική Κανελλακοπούλου και η Ελένη Καραμηνά.

pita 2023 9 pita 2023 8
ΟΆρης Λιακόπουλος ετοιμάζεται να ανοίξει το δώρο,

που αντιστοιχούσε στο φλουρί που κέρδισε, ένα ζάρι

που συμβολίζει τύχη και όλα όσα την ακολουθούν.

Ο Άρης είναι μέλος του Vorstand αλλά και απόφοιτος.

Το γούρι (ένα μαρμάρινο ζάρι από το Museum Shop

του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς) είναι

κατασκευασμένο από το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

της Τήνου

pita 2023 4

εν αναμονή των υπολοίπων απο αριστερά:

KonstantinZois, Νίκος Κωστόπουλος, Dr. Marcus Bremer, Δρ. Ιωάννα Μαρία Καραγκούνη, Κώστας Γαλάνης, Λίζα Γεωμπρέ (καθιστή) , Δρ. Κωνσταντίνα Ρηγοπούλου – Παπαδοπούλου, Χαρούλα Αντωνοπούλου,Stefan Miskias και Ήρα Στάικου

pita 2023 1

Konstantin Zois, Λίζα Γεωμπρέ, Dr. Marcus Bremer, Κώστας Γαλάνης καιΔρ. Ιωάννα Μαρία Καραγκούνη

pita 2023 2

Δρ. Κωνσταντίνα Ρηγοπούλου – Παπαδοπούλου, Στέφανος Μίτμαν, Άγγελος Κωβαίος, Dr. Henning Voelkel, Άρης Λιακόπουλος και Λίζα Γεωμπρέ σε πρώτο πλάνο

pita 2023 7

Αριστερά ο Άρης Λιακόπουλος με τον Dr. Marcus Bremer και δεξιά ο Νίκος Κωστόπουλος με τον Konstantin Zois

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας