Oktoberfest am Samstag, den 14. Oktober 2023

oktoberfest 2023

Το Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 από τις 12:00 έως τις 18:00 θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Αθηνών!

Η DSA, ο Σύλλογος Αποφοίτων και ο Σύλλογος Γονέων της Σχολής σάς προσκαλούν με χαρά σε αυτήν τη δημοφιλή γιορτή της σχολικής κοινότητας, τα έσοδα της οποίας ενισχύουν κάθε χρόνο το ταμείο υποτροφιών της Σχολής για τους τελειόφοιτους μαθητές και τις τελειόφοιτες μαθήτριες.

Tο Oktoberfest αποτελεί μια καλή ευκαιρία, να ξανασυνδεθείτε με παλιούς γνωστούς και φίλους, να κάνετε νέες γνωριμίες και να περάσετε ένα ευχάριστο απόγευμα στη DSA, απολαμβάνοντας λουκάνικα, «Leberkäse», μπρέτσελ και δροσερή μπίρα. Επειδή αυτή η μεγάλη γιορτή της οικογένειας της DSA δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την καταπληκτική συμμετοχή εθελοντ(ρι)ών βοηθών από όλη τη σχολική κοινότητα, θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα, εάν προσφέρατε και εσείς προσωπικά τη βοήθειά σας σε κάποιο από τα πολυάριθμα περίπτερα. Εάν λοιπόν θέλετε να μη ζήσετε το Oktoberfest μόνο ως επισκέπτης/ -πτρια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://fest.dsathen.gr, επιλέξτε το περίπτερο που επιθυμείτε και εγγραφείτε στη λίστα των εθελοντ(ρι)ών.

Προσκαλούμε και τις/ τους μαθήτριες/ μαθητές μας να συμβάλλουν με το κέφι και τον ενθουσιασμό τους στην επιτυχία της γιορτής. Ανάλογα με την τάξη στην οποία φοιτά το παιδί, μπορεί να δραστηριοποιηθεί ως «πλανόδιος» πωλητής Brezel και Lebkuchen (5η-7η τάξη), στην ομάδα διακόσμησης (9η – 10η τάξη), στο στήσιμο και ξεστήσιμο της εκδήλωσης (11η και 12η τάξη) και στο περίπτερο των γλυκών (12η τάξη). Από τη Δευτέρα 02.10.2023 έως την Τετάρτη 11.10.23 οι ενδιαφερόμενοι/ -ες μαθητές/ -ήτριες θα μπορούν να εγγράφονται κατά τη διάρκεια των μεγάλων διαλειμμάτων στο γραφείο του Oktoberfest στο φουαγιέ (μεταξύ ταμείου και αίθουσας εκδηλώσεων) ως βοηθοί στην εκδήλωση.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας