"1ο Stammtisch - Φωτοβολταϊκά"

Την Πέμπτη 3.5.2012 ο Σύλλογος Αποφοίτων της Γ.Σ.Α. διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο Stammtisch στο φιλόξενο χώρο της μπυραρίας Craft του Χαλανδρίου.
Κεντρικός καλεσμένος του πρώτου Stammtisch, με θέμα «Φωτοβολταϊκά και ενεργειακός τομέας», ήταν ο απόφοιτος κ. Χάρης Χρηστίδης (93), πτυχιούχος Ηλ/λόγος Μηχανικός του RWTH Aachen, που διατελεί Γενικός Διευθυντής της SMA Hellas.


Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο κ. Thomas Greve (76), μέλος του Δ.Σ. της Γ.Σ.Α., ο κ. Stefan Mitmann (83), συνεργάτης του κ. Χρηστίδη, καθώς και ο κ. Σπύρος Πινακουλάκης (70), Διευθύνων Σύμβουλος της Traco Group. Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία των αποφοίτων της χρονιάς του 2000 με τρεις εκπροσώπους, μεταξύ των οποίων και ο κ. Πάνας, στέλεχος της εταιρείας Solar Energy.
Συντονιστές της συνάντησης εκ μέρους του Σ.Α.Γ.Σ.Α. ήταν η σύμβουλος επικοινωνίας κα Βάλια Πανοπούλου (03) και ο ταμίας κ. Βασίλειος Καραλής (03).
Ο Σύλλογος Αποφοίτων θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους παρευρισκόμενους και ετοιμάζει το επόμενο Stammtisch αναμένοντας ανάλογη επιτυχία.

 


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Σωσώ Χουτοπούλου - Κονταράτου (41) (1923-1984)

Η Χρυσή Χουτοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Σεπτεμβρίου 1923 και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1941. Παρακολούθησε μαθήματα στην ΑΣΚΤ (1943-44) και σπούδασε γλυπτική και σ [ ... ]