Στέφανος Μίτμαν (83)

mittmann stefanΟ Στέφανος Μίτμαν γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα, φοίτησε στην Γερμανική Σχολή Αθηνών και σπούδασε πληροφορική στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου.

Διατέλεσε συνεταίρος και Γενικός Διευθυντής της εμπορικής και τεχνικής εταιρίας υψηλής τεχνολογίας «Π. Χαριτάτος και Συνεργάτες» από το 1986 μέχρι το 1990, που αντιπροσώπευε στην Ελλάδα σημαντικές εταιρίες τεχνολογίας, όπως η Texas Instruments, National Semiconductor, DuPont, Murata, κλπ, ενώ αργότερα εξαγοράστηκε από τον διεθνή όμιλο Arrow Electronics Distribution.

Από το 1990 μέχρι το 2001 εργάστηκε ως Διευθυντής Προμηθειών της εταιρίας INTRACOM. Η Δ/νση Προμηθειών είχε κατά το έτος 2000, στην μεγαλύτερή της ανάπτυξη, 50 υπαλλήλους, διαχειριζόταν αγορές ύψους 1 δις δραχμών ημερησίως και συνεργαζόταν με πάνω από 2.500 προμηθευτές από την Ελλάδα, τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, την Αμερική και την Άπω Ανατολή.

Από το 2001 μέχρι το 2004 ήταν υπεύθυνος για τον συντονισμό και την ανάπτυξη της συνεργασίας διαφόρων θυγατρικών εταιριών του ομίλου Intracom στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, το διάστημα 1997-2013 κατέχει την θέση του Γενικού Γραμματέα του Ελληνικού Ινστιτούτου Προμηθειών (ΕΙΠ), που αποτελεί τον μοναδικό φορέα μέλος του διεθνούς οργανισμού International Federation of Purchasing and Supply Management (IFPSM) στην Ελλάδα.

Είναι τακτικός ομιλητής σε συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις με θέμα τις προμήθειες, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε έγκυρα περιοδικά του χώρου. Είναι πιστοποιημένος εισηγητής για επιδοτούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα σε θέματα προμηθειών και έχει εξασκήσει αυτή τη δραστηριότητα το 2006..

Από το 2007 και μέχρι το 2012 ήταν βασικός μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Helioindex AE, με δραστηριότητα στο νέο κλάδο των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων στην Ελλάδα. Επίσης, από το 2009 και μέχρι το 2012 ήταν μέλος του ΔΣ και Ταμίας του Συνδέσμου Εταιρειών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ).

Από το 2012 εργάζεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος επιχειρήσεων στον τομέα των προμηθειών και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ο Στέφαν Μίτμαν στο Κανάλι της Βουλής για το Τείχος…

Στέφανος Μίτμαν: «Selbstschussanlagen»…

Στέφανος Μίτμαν: “Αν ο ήλιος ανέτειλε με υπουργική απόφαση θα είχαμε πάντα σκοτάδι”…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας