Δημήτρης Δημόπουλος: «Μουσικές ΚαλημέρΕΛΣ»

Ο stand up κωμικός και λιμπρετίστας Δημήτρης Δημόπουλος (’94) εμφανίζεται ως παρουσιαστής και συνεργάτης επί επιστημονικών θεμάτων, ενώ η μεσόφωνος Μαργαρίτα Συγγενιώτου είναι δημοσιογράφος, σεφ, αστρολόγος και αστέρας της σκηνής – παράλληλα, από το τηλέφωνο παρεμβαίνει ο τενόρος Δημήτρης Πακσόγλου. Όλα αυτά συμβαίνουν στις κωμικές «Μουσικές ΚαλημέρΕΛΣ» (πρεμιέρα 30/12), «πρωινάδικο» με όπερα, άστρα και υψηλή μαγειρική που θα ανεβεί διαδικτυακά από την Εναλλακτική σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Σύλληψη – Δραματουργία: Μαργαρίτα Συγγενιώτου, Δημήτρης Δημόπουλος. Κείμενα: Δημήτρης Δημόπουλος.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει το 3ο Online Φεστιβάλ, με τίτλο Η Μουσική του Λόγου. Το Φεστιβάλ επιμελείται ο Γιώργος Κουμεντάκης και διαθέτει πέντε μοναδικά διηγήματα. Τα βίντεο του Φεστιβάλ θα μεταδοθούν online από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 6 Ιανουαρίου 2021 και θα παραμείνουν διαθέσιμα στο κοινό για 30 ημέρες μετά την πρεμιέρα τους.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Αλεξάνδρα Μητσοτάκη (75d)

Η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη γεννήθηκε στην Αθήνα τον Απρίλιο του 1956 και είναι κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ήρθε στη Σχολή το 1968, αλλά λόγω της χούντας, αναγκάστηκε, π [ ... ]