Υποψηφιότητες στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές

Ο Σύλλογος Αποφοίτων επιχειρεί να συγκεντρώσει τα ονόματα των αποφοίτων, που θα συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές και παρακαλεί, προκειμένου ο κατάλογος να συμπληρωθεί σωστά, όλους όσοι επιθυμούν να προβληθούν ή ολους όσοι γνωρίζουν ονόματα υποψηφίων να μας ενημερώσουν.

freziadou eirini 1  

Η Ειρήνη Φρεζάδου, απόφοιτος '78, είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη.
Είναι Αρχιτέκτονας και Πολεοδόμος, ειδικευμένη σε θέματα χωρικού και αστικού σχεδιασμού και συγκοινωνιακών υποδομών με Μεταπτυχιακές Σπουδές Χωροταξίας-Πολεοδομίας ως υπότροφος του Ελβετικού κράτους στο Πολυτεχνείο ΕΤΗ της Ζυρίχης. Έχει κερδίσει επτά βραβεία σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Αρχιτεκτονικούς Διαγωνισμούς.

filini anna  

Η Άννα Φιλίνη, απόφοιτος '63, είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Ανοιχτή Πόλη» του Κώστα Ζαχαριάδη.
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι αρχιτέκτονας, απόφοιτος του Πολυτεχνείου του Μιλάνου, και ζωγράφος. Εκλέχτηκε 5 φορές δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων. Ασχολήθηκε κυρίως με θέματα πολεοδομίας, πολιτισμού και περιβάλλοντος, συμμετείχε ενεργά στον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου και υπήρξε το 2011 πρόεδρός του.
Έχει διατελέσει μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ. Είναι μέλος του Εικαστικού Επιμελητηρίου και έχει κάνει μέχρι σήμερα 22 ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής. Έχει γράψει βιβλία για την Αθήνα, για ζωγραφική και ποίηση.
Εκλέχτηκε (2007-2009) βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Α΄Αθήνας.

sommer kostas   

Ο Κώστας Σόμμερ, απόφοιτος '94, είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Νίκου Χαρδαλιά
Γεννήθηκε στις 17 Μαίου 1975 στην Γερμανία, όπου και πέρασε τα περισσότερα από τα παιδικά του χρόνια, ενώ αργότερα μετακόμισε στην Ελλάδα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1994. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να δουλεύει στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο χρησιμοποιώντας το πατρικό όνομα της μητέρας του που είναι γερμανίδα.

grigoriadis galinos   Ο Γαληνός Γρηγοριάδης είναι απόφοιτος '74, είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο «Προάστιο Πρότυπο» του Δημάρχου Φιλοθέης-Ψυχικού Δημήτρη Γαλάνη.
kourepis achilleas   Ο Αχιλλέας Κουρέπης (αποφ. 1977, Οικονομολόγος Μηχανικός) είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας - Εκάλης με το ψηφοδέλτιο Δύναμη Ελπίδας - Γιώργος Θωμάκος - Συμμαχία Πολιτών.
Σπούδασε στο Πολυτεχνείο του Darmstadt στη Γερμανία και στο Πανεπιστήμιο Pratt Institiute της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ. Εργάζεται ως Οικονομολόγος Μηχανικός και Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Πρόεδρος στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ (2005-06). Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κηφισιάς με καθήκοντα Αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού ''Δ. Βικέλας'', εν συνεχεία Προέδρου. Σήμερα, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης.
maragoudakis_thodoris.jpg   Ο Θοδωρής Μαραγκουδάκης είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών με το ψηφοδέλτιο Ανυπότακτη Αττική της Μαριάνας Τσίχλη.
Γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα. Γιος του Κώστα και της Κούλας Μαραγκουδάκη. Σπούδασε Νομικά στο ΕΚΠΑ Μαχόμενος δικηγόρος από το 1987. Μέλος της ΚΝΕ ως το 1983 και από τότε ανένταχτος αριστερός. Έχει σταθερή παρουσία 20 χρόνων στους αγώνες του κόσμου του Παναθηναϊκού για διατήρηση της ταυτότητας και της αξιοπρέπειάς του και ήταν πρόεδρος του Παναθηναϊκού Κινήματος και αντιπρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. 

 


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Έλενα Παπαβασιλείου

Γεννήθηκε στο Άαχεν της Γερμανίας, ενώ σε ηλικία 12 χρονών μετακόμισε στην Αθήνα. Τελειώνοντας τη Γερμανική Σχολή, σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα από όπου αποφοίτησ [ ... ]