Πάνος Τσαλιγόπουλος: “Γιατί ο Φαίδων δεν μπορεί να αυτοκτονήσει“ στο θέατρο Λύχνος

tsaligopoulos panos1Ο ηθοποιός Πάνος Τσαλιγόπουλος (’89) εμφανίζεται στην κωμωδία “Γιατί ο Φαίδων δεν μπορεί να αυτοκτονήσει“ η οποία ξεκινά την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου και θα παίζεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη μέχρι τις 30 Μαρτίου.

ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΧΝΟΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Χαλκιδικής 83 και Ιερά οδός 59, 118 55 Γκάζι, τηλ. 211-0121686

Λίγα λόγια για το έργο: Γιατί βρε, νέος άνθρωπος;

Σε αυτό το ερώτημα καλούνται οι θεατές να βρουν την απάντηση. Μια σύγχρονη ιστορία, με αφετηρία την απόπειρα ενός τραγικού γεγονότος έχει ως αντίβαρο στον πυρήνα της το κωμικό στοιχείο, τα ανθρώπινα πάθη και ήθη, καθώς και τα ευτράπελα και τα απρόσμενα της ζωής, αποδίδοντας με ζωντάνια και ευρηματικότητα το σήμερα.

Η παράσταση προσφέρει με την ελευθερία, τις ετεροτοπίες της και τις ευχάριστες ίντριγκες, το γέλιο που λειτουργεί ως δίαυλος φυγής στη θέση του καθημερινού δράματος για τον σημερινό θεατή που το έχει ανάγκη. Μέσα στα ενενήντα λεπτά του έργου ο θεατής θα προβληματιστεί θα περάσει ευχάριστα με τους χαρακτήρες και τις καταστάσεις και εγγυημένα θα γελάσει μέχρι δακρύων.

Περισσότερα...


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Paul Saroglou (90)

Ο Πάουλ Σαρόγλου γεννήθηκε στο Μόναχο to 1969 και αποφοίτησε από το γερμανικό τμήμα της Σχολής το 1990. Πέρασε τα εφηβικά του χρόνια μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας. και συν [ ... ]