Πρώτη συνάντηση εκπροσώπων έτους

Την Τετάρτη 20 Απριλίου πραγραματοποιήθηκε στην Βιβλιοθήκη η πρώτη συνάντηση των Εκπροσώπων Έτους. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Αραβώση και έχει κατ' αρχάς σαν σκοπό να ορίσει ένα απόφοιτο από κάθε χρονιά, που θα αναλάβει να συντονίσει, να συγκεντρώσει στοιχεία επικοινωνίας και να προγραμματίσει μία πρώτη μεγάλη συνάντηση πολλών αποφοίτων την Τετάρτη 22 Ιουνίου με τίτλο «DSA Ξαναβρισκόμαστε !» σε μέρος, το οποίο θα γνωστοποιηθεί σύντομα.

Στο πλαίσιο αυτής της κίνησης αποφασίσαμε να ενταξουμε μέσα στο site μας, στην ενότητα "Σύλλογος" την υποενότητα "Εκπρόσωποι Έτους" όπου σιγά-σιγά θα εμφανίζονται οι φωτογραφίες, τα σύντομα βιογραφικά και τα στοιχεία επικοινωνίας όλων αυτών των αποφοίτων, που αν λάβει κανείς υπ' όψιν του ότι οι πρώτοι απόφοιτοι των μεταπολεμικών χρόνων ξεκινούν τό 1960, θα έχουμε στην ενότητα πάνω από 50 εκπροσώπους.

ekpros c
ekpros e
ekpros g
ekpros h

 

 


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Κοσμάς Ψυχοπαίδης (62) (1944-2004)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1944 και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1962, ως εκ τούτου ανήκε στην πρώτη «αμιγώς» μεταπολεμική γενιά των αποφοίτων. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του  [ ... ]